RadioMG sin tradisjonsrike vårfest ble avholdt i Hauges Minde i Skien. Her var Mikael Järlestrand både taler og sanger. Ellers var det suppe, kaffe og kaker. De ca. 100 fremmøtte gledet seg også over utlodningen med mange fine gevinster.

Ole Hetelsæther fra Mediagruppen Vestfold, Ole-Andre Eliassen fra RadioMG, Mikael Järlestrand og kona Linda.

For første gang var Mikael Järlestrand med RadioMG til Vestfold. Dette blir det nye konsesjons-området for Telemarks-radioen.

Vårfesten har derimot lang tradisjon. Med unntak av 2020, da det kun ble vårfest "på lufta"  og 2021 da det isteden ble flere vårkvelder, er rekken av slike fester lang. I mange år deltok Johnn Hardang, som besøkte RadioMG tidligere i vår. På Vårfesten i  fjor var det Lennart Larsson som talte og sang. Han kommer forøvrig tilbake på Pinsestevne 2. pinsedag. Dette året var altså det andre med svensk besøk på vårfesten, og Mikael Järlestrand sang og talte til manges store glede.

Mikael Järlestrand i aksjon i Hauges Minde.

Denne svenske sangeren fra Malmö deltok også på RadioMG sitt aller første arrangement i Vestfold. I Forbindelse med at at RadioMG overtar konsesjonen i Vestfold 1. juni var det på selveste MGP-lørdagen Sang- og radiokveld i Norkirken i Sandefjord. Hit var ca. 60 personer kommet for både å høre flott sang og god forkynnelse og også få mer info om det kristne radiotilbudet fremover.

I løpet av høsten vil det bli arrangert flere samlinger også i Vestfold. Samtidig er planen også å møte nye og gamle lyttere i Innlandet på arrangement fremover.