Endelig er sommeren her. St.Hans-feiringen var siste arrangement i vår-semesteret. 70 personer hadde en flott kveld med god mat, underholdning, andakt og sang. Et overskudd på over kr. 20.000,- og en vellykket innsamling på kr. 55.000 kvelden før avrundet første radio-halvåret på en fin måte. I tillegg ga en privat hagefest hos Else Bjørg og Steinar Eriksrød 16/6 kr.15.000,- til RadioMG. Dette er sårt tiltrengte midler til driften i sommer.

Innsamlingen til radio-arbeidet 22/6 varte i 2,5 timer, og for første gang på mange år sendte vi til 01.00. Dette fungerte vel så godt som de gangene vi har startet innsamlingen tidligere på kvelden. Likevel er erfaringen at søndag formiddag er den beste tiden for å fokusere på RadioMG og økonomien. En slik sending kommer derfor i starten av september. Da planlegges også en 5 timers maratonsending fra vekselsvis, Porsgrunn, Lillehammer og Sandefjord.

Fra Hafefesten hos ekteparet Eriksrød. Her deltok Johan & Gunilla Sigvardsson.

Men først skal 9 sommer-uker glede alle lyttere med mye god sommer-radio. Mandag til onsdag er det "Sommerkveld" kl.22.30 - 00.00. Torsdager er det "Sommermix" og fredager "Sommersentralen". I tillegg henter vi programmer fra Misjonsradioen i Larvik på lørdagene 22.30 (og torsdagene kl.20.30). Selv om det ikke er nye arrangementer i RadiMG sin regi før slutten av august blir det altså mye god radio, enten du vil høre ute eller inne, hjemme eller borte.