Så er høsten bak oss, og RadioMG kan se tilbake på utallige radio-sendinger og mange samlinger og møtepunkter med lytterne. Det er både styret og medarbeiderne svært takknemlige for.

Olav Hardang & Lennart Larsson besøkte RadioMG sist i november.

Nå ser vi frem til 15 kvelder med "Julemix" fra mandag 4/12 til fredag 22/12 kl.22.30. Gjenhøret er kvelden etter kl.17.30.

Her er det både konkurranser, juleprat, humor og masse jule-sang og musikk. RadioMG ønsker å sørge for den gode førjulsstemningen. Samtidig går mange av våre vanlige programmer sin gang, som f.eks "Go' søndag morgen". Men søndag 3/12 blir det litt spesielt, for da er det innsamling både formiddag og kveld. 

Helt siden i sommer har radiodriften gått i minus, og vi håper rette opp dette før året er omme. Derfor er denne innsamlingen svært viktig. Bruk gjerne VIPSS 115609.

Onsdag 22/11 var 30 lyttere på dagstur til  Oslo. Her ble det både lunsj på Theatercafeen, besøk på julemarked i Spikersuppa, Deicmans Bibliotek og opptak av "Lindmo" i NRK.

Turdeltagere ved inngangen til julemarkedet i Spikersuppa i Oslo.

2-retters lunsj på Theatercafeen i Oslo. Jostein Gjærum i LB Tur's kanskje dyreste måltid som tur-arrangør.

Høsten ble avsluttet med besøk av radiomisjonær i TWR Olav Hardang og sangevangelist Lennart Larsson. De var med på Sang- og radiokveld både på Vollen Misjonshus i Larvik og Misjonsenteret i Skien. I tillegg gledet de forsamlingen på året siste vaffelkafé1/12 i Norkirken i Porsgrunn.

Mange flere samlinger venter i 2024, men før det er det jule-hygge og god stemning på radio.