5 samlinger på 3 dager var planen når redaktør Ole-Andre Eliassen og programleder Kirsten H. Eliassen dro til Innlandet sammen med sangevangelist Lennart Larsson 14.-16.mars.

Lennart Larsson, Ole-Andre Eliassen, Arve Sundby og Kirsten H. Eliassen etter samlingen på Biri. 

I skrivende stund er første dag gjennomført med Lunsjtreff i Hamar Normisjon og Sang- og radiokveld på bedehuset på Biri. Det har vært 2 flotte samlinger der både det glade budskapet om Jesus har vært tydelig i ord og toner, og informasjon om RadioMG har vært sentralt. Håpet er at både gamle og nye lyttere etter disse samlingene får et sterkere forhold til det kristne radioarbeidet.

En fornøyd forsamling på Lunsjtreff på Misjonshuset på Hamar.

Fredag venter Sang- og radiokveld hos Misjonssambandet i Hunndalen på Gjøvik. Lørdag er det både Lunsjtreff på Misjonshuset på Lillehammer og Sang- og radiokveld i Østby Misjonsmenighet i Trysil.

21.-23. mars kommer Johan & Gunilla Sigvardsson til RadioMG. Da blir det Sang- og radiokveld på Misjonshuset i Tønsberg torsdag, Lunsjtreff på Misjonssenteret i Skien fredag og Evangelisk Festkveld i Skauen kirke lørdag kveld. Der blir også Asbjørn Kvalbein med.