Nå er vi i full gang med høstens sendinger og aktiviteter. Selv i i en Korona-tid er RadioMG i aktivitet, både i studio og med arrangement og turer.

Full stue hos radio- og tv-pastor en: Turdeltagere, Ole Abel Sveen, Johnn & Johanne Hardang og Haldis Reigstad.

19. - 23. august var 29 lyttere og medarbeidere på Vestlandstur. Her besøkte vi Bergen og Øygarden. P7-staben hjalp oss å få noen fine dager med mange gode opplevelser. Blant høydepunktene var besøket hjemme hos radio- og tv-pastor Johnn Hardang. Her var Ole Abel Sveen og Haldis Reigstad spesielle gjester, til stor glede for turdeltagerne.

Kari Venke Øynes Hansen var telefonvakt under innsamlingen 30. august.

Ellers startet høstsesongen på radio med innsamling søndag 30. august. Ca. kr. 75.000,- kom inn i gaver denne dagen. Som du vil se av programoversikten er det mindre endinger i høst sammenlignet med vårens sendeplan. Bl.a. sendes programmet "En times tid" i gjenhør onsdag og fredag kl. 20.00. Dette er jo programmer som sendes tirsdager og torsdager kl. 13.02 - 14.00. Her dveler vi spesielt ved tid og evighet.

Ellers har vi hatt den første vaffelkaféen, som ble avholdt på Misjonssenteret i Skien. Denne fredagen var 36 personer samlet til kaffe, vafler og utlodning. Andakten var ved medarbeider Terje Olafsen.

Det har også vært medarbeidersamling og styremøte på Osebakken. Leder og redaktør Ole-Andre Eliassen og nestleder Erik A. Hansen var først i september på dagsbesøk hos P7 Kristen Riksradio. Dette har blitt en høst-tradisjon som utvikler det gode samarbeidet RadioMG og P7. Sist i november kommer forøvrig daglig leder Kenneth Hjortland og radio- og tv-pastor Ingvald Andre Kårbø til Telemark.

Under besøket hos P7 intervjuet Erik A. Hansen Maj Britt Liljeros Lauvik og Ingvald Andre Kårbø.

I løpet av høsten er det planlagt Høstbasar 16. oktober, flere vaffelkaféer og radio-tur 19. oktober. Styret tror dette skal bli en flott høst både for lyttere og medarbeidere.