Fredag 16. oktober inviterte RadioMG til basar i Hauges Minde i Skien. Det var 6. året med en slik kveld der utlodning sto i sentrum. Grunnet pandemien var arrangementet flyttet fra Skien Frikirke, til Skien Normisjons storstue. (Vafelkaféen i desember blir derimot i Frikirken på Gråtenmoen.)

Som vanlig var det 3 åre-trekninger med mange gevinster. Det var også salg på og trekning av Jubileumslotteriet, som har vært i gang siden februar. I løpet av kvelden ble over 120 gevinster loddet ut. Alt under ledelse av RadioMG's leder og redaktør Ole-Andre Eliassen. Han deltok også med sang. Også Øystein Nordli hadde en sang-avdeling, der han mimret tilbake til unge år i nettopp Hauges Minde. Kirsten H. Eliassen holdt kveldens andakt. Hun snakket om å vandre med Jesus. 

Naturligvis var det hygge, prat og åpen kafeteria. Alt ble gjennomført i trygge rammer med smittevern-hensyn i sentrum. Årene (loddene) var av papir og ble kastet etter bruk. Kaker og rundstykker var plastpakket og kaffe etc. ble servert til kafé-kundene uten noe form for selvbetjening. Ved inngangen ble selvsagt alle registrert. 71 person ble nedskrevet med navn og telefonnummer. 

- I en slik tid hvor enkelte er engstelig må vi være veldig fornøyde med oppslutning denne kvelden, sier nestleder Erik A. Hansen.

Det kom inn brutto ca. kr. 40.000 i løpet av kvelden. På jubileumslotteriet kom det i tillegg inn totalt ca. kr. 41.000,-. Dette var ny rekord. (27.000).

Men RadioMG er ikke ferdig med utlodning denne høsten. Torsdag 29. oktober i programmet "Tospann" vil det bli trekninger på 30 gevinster fordelt på 3 omganger. Lodder kjøpes i "Go' Søndag Morgen" 18/10, "Tospann" 22/10 og "Kveldsmix" 27/10. Loddene koster kr. 50, men pakketilbud på 2 lodd i hver trekning (6 lodd totalt) koster kr. 250,-. Ring inn og kjøp lodd samtidig som du støtter RadioMG. Betaling gjøres på Vipps eller nettbank.