Etter å ha gjennomført en vellykket vaffelkafé, medarbeidersamling og årsmøte sist i februar, så vi frem til igjen å invitere til ny vaffelkafé. Dessverre har de strenge Corona-restriksjonene i Grenland gjort det umulig. Likevel står vafler og kaffe sentralt fredag 26/3.

For første gang er du som lytter velkommen til å være med på vaffelkafé på lufta. Det betyr at du steker dine egne vafler, koker din egen kaffe og setter deg godt til rette, mens du lytter til vår spesial-sending fredag kl.12 til 13.00. Her blir det prat rundt bordet med de som vanligvis står i spissen for vaffelstekingen hos RadioMG. Det blir også tale og sang av Per Tveten.

Vanligvis koster det kr. 150,- å være med på vår vaffelkafé. Dette er en viktig inntekt for radioarbeidet. Du får derfor anledning til å  betale også denne gangen. Dersom du ringer eller sender epost på forhånd eller under sendingen fredag (mellom 11.45 og 12.45), så får du et lodd. For som alltid blir det utlodning mot slutten av kaféen. Tlf. 35 51 52 00 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

- Dette er noe vi gjør for aller første gang, og kanskje den siste. Det er derfor om å gjøre å følge med fredag kl.12.00,  sier redaktør Ole-Andre Eliassen. 

Så er håpet at det sist i april igjen blir en vanlig utgave av RadioMG sin vaffelkafe, som har vært avholdt over 30 ganger siden september 2016.