Oddvar Høgevoll og Johnn Hardang kommer til Telemark i mai.

Etter et år med svært mange restriksjoner og få arrangement håper RadioMG at det i mai og juni kan gjennomføres flere møtepunkter med lytterne.

- Dette er svært etterlengtet, sier redaktør Ole-Andre Eliassen.

Allerede 30. april er håpet å kunne gjennomføre årets andre vaffelkafé. Torsdag 6. mai kl.18.30 er det vårfest med Johnn Hardang i Hages Minde i Skien. Dette er blitt en tradisjon, som vi håper igjen å kunne gjennomføre. I fjor ble det på grunn av Corona-situasjonen kun fest "på lufta".

Så er planen i pinsehelga å invitere til 2 sangkvelder på Hauges Minde i Skien. Fredag 21/5 kl. 19 kommer Gunstein Draugedalen og Berit & Arne Øystein Rambekk. Lørdag 22/5 kl.18.00 blir det countrykveld med Judith Myrseth og Oddvar Høgevoll.

En gjeng lyttere drar sammen med Kirsten & Ole-Andre Eliassen til Gla' sang-dager på Hermon Høyfjellsenter i overgangen mai-juni. Midt i juni kommer Kenneth Hjortland & Ole Kristian Sameien fra P7 til Telemark. St.Hans-aften inviteres det så igjen til feiring i Norkirken i Porsgrunn kl.18.00. Her blir det påmelding, noe som også kan bli aktuelt ved andre arrangement, dersom restriksjoner tilsier det.

Cilla Hector, Irene & Roberth Johansson og Johan & Gunilla Sigvardsson håper å komme til RadioMG i høst.

Fra midten av august blir det mye som skjer i RadioMG's regi. Vi planlegger bl.a. besøk fra Sverige:  Irene & Roberth Johansson, Torkel Selin, Mikael Järlestrand, Johan & Gunilla Sigvardsson og Cilla Hector. I tillegg får vi besøk av radio- og tv-pastor Ingvald André Kårbø fra P7.