Søndag 10. feb. var årets første innsamling til vårt kristne radioarbeid. Det ble en fin formiddag der innsamlingsleder Birger Fahre sammen med programlederne Ole-Andre Eliassen og Erik A. Hansen til slutt kunne konstatere ca. kr. 65.000,-. Selv om behovet for midler er stort, var dette et godt resultat sammenlignet med tidligere innsamlingsaksjoner. I snitt har Mediagruppen Grenland behov for omkring kr. 90.000,- i måneden for å nå budsjettmålene.

Denne formiddagen kom det inn gaver både via telefonen, som Kari Venke Øynes Hansen betjente sammen med innsamlingsleder. Noen gaver kom også på Vipps.

Neste innsamling blir i Kveldsmix tirsdag 2. april. Så vil vi også ha en torsdagskveld før St.Hans, slik som vi pleier. Søndag kveld 12. mai får vi besøk i studio av radiopastor i P7 Kristen Riksradio  Johnn Hardang. Da vil vi ha innsamling til et radiomisjonsprosjekt i utlandet.

Bildet viser redaktør og leder Ole-Andre Eliassen sjekke Vipps-gaver sammen med styremedlem og innsamingsleder Birger Fahre.