Selv om restriksjoner og smittesituasjonen gjør at vi må avlyse de planlagte sangkveldene i pinsa, så har vi heldigvis klart å gjennomføre 3 flotte vårkvelder med Johnn Hardang.

Her ser vi Ole-Andre Eliassen, Birger Fahre, Johnn Hardang og Erik A. Hansen under innsamlingen.

Besøket til den tidligere radio- og tv-pastoren i P7 startet med innsamling søndag 2/5, i hele 4 timer. Her kom det inn ca. kr. 40.000,- til radioarbeid i Ukraina og støtte til den nye radiomisjonæren Olav Hardang. Johnn Hardang fortalte mye spennende og radiomisjonsarbeidet denne kvelden, der vi også snakket med Kenneth Hjortland i P7 om nye muligheter i Ukraina. Olav Hardang fortalte om sin nye tjeneste, som teknisk medarbeider tilknyttet store radio-sendere, som kan nå miliarder av mennesker.

Mandag var det medarbeidersamling på Skogplassene Bedehus. Her, som under vårkveldene, var den nye Tv-kanalen Tv12 Bedehuskanalen i sentrum. I løpet av 4 kvartal vil kanalen, som Johnn Hardang står i spissen for se dagen lys. RadioMG ønsker å være med, i allefall med en ukentlig halvtime.

- Dette gjør vi for å nå enda lengere ut med evangeliet, men også for å løfte fram vårt store og viktige radioarbeid, sier redaktør Ole-Andre Eliassen.

 

Bildene viser Nils Jørgen og Johnn Hardang synge på Vårkveld i Hauges Minde i Skien. Vi ser også ekteparet Tveten i Bamble, som har stor vinnerlykke.

De tre siste dagen av Johnn Hardangs besøk denne gang handlet om vårkvelder. I Bamble Menighetshus på tirsdag 4/5 var 21 personer til stede. I Norkirken i Porsgrunn var 25 personer samlet onsdag 6/5. Flest kom til Skien og Hauges Minde torsdag 7/5. Her var også Nils Jørgen Hardang med. Dette var jo dagen vi skulle hatt vår tradisjonelle vårfest. Men isteden altså dette året 3 flotte vårkvelder. Ca. 25.000,- kom til sammen inn til radiomisjonsarbeidet i Trans World Radio på utlodningene disse kveldene.

Siden pinsens sangkvelder må avlyses, så er det planlagt 2 slike kvelder 20. og 21. august. Hit kommer bl.a. Oddvar Høgevold, Judith Myrseth, Gunstein Draugedalen og Irene & Roberth Johansson. eller sblir høsten fullstappet med sangkvelder og samlinger i RadioMG.s regi. Følg med!

Husk også St.Hans-feiringen i Norkirken 23/6 kl.18. Kr. 250,-. Påmelding 35 51 52 00!