Fra 1. juni har RadioMG sluttet å sende på FM på hverdagene. Etter hvert vil også sendingene på søndagene forlate FM. Det betyr at lyttere som frem til nå har benyttet FM- båndet må finne RadioMG på sin DAB-radio.

- Dette betyr et mye bedre radiotibud for den enkelte, sier redaktør Ole-Andre Eliassen.

På DAB og internett er det kristne sendinger døgnet rundt. Det er stor forskjell fra de 23 timene med kristen radio som har vært tilgjengelige på FM. Mange har hatt en egen radio fast instilt på RadioGrenland/RadioMG. Dermed har man sluppet å stille inn hver gang man ville høre det glade budskap. 

- Det kan selvsagt gjøres må samme måte fremover, sier redaktøren. 

Skaff deg en egen DAB-radio som er fast innstilt på RadioMG. Da får du verdens beste budskap, når du vil. En ny DAB-radio koster ikke så mye lenger, og er en god investering for å kunne lytte til kristne radiosendinger døgnet rundt, hele året igjennom.

Det er stor forskjell på hvor enkelt den enkelte radio kan stilles inn. Alle må ta et kanalsøk (rescan). Da dukker alle tilgjengelige kanaler opp, bl.a. RadioMG. Dersom du sliter med dette, så spør noen om hjelp. Familie, venner eller andre kan sikkert ordne dette. Det tar ikke lang tid. Lykke til.