Her ser vi Ole-Andre Eliassen og Irene & Roberth Johansson på Skogplassene Bedehus.

Irene & Roberth Johansson fra Småland i Sverige har besøkt RadioMG. På grunn av pandemien var det 2 år siden sist. De var i løpet av 6 dager med på 8 samlinger, bl.a. Sangkveld og Countrykveld i Hauges Minde 20. og 21. august.

Gunstein Draugedalen og Berit & Arne Øystein Rambekk på Sangkveld.

Disse kveldene deltok også Gunstein Draugedalen, Judith Myrseth, Oddvar Høgevoll og Berit & Arne Øystein Rambekk. Fredagen samlet neste 100 personer seg til en storslått kveld, mens lørdagen var snaue 40 personer med på en flott Countrykveld.

Judith, Oddvar Høgevoll og Anne-Berit Langmyr på Countrykveld.

- Det er så godt igjen å kunne invitere lytterne til samlinger, sier leder Ole-Andre Eliassen i RadioMG.

Han var svært glad for disse kveldene og besøket fra Sverige. Håpet er at Irene & Roberth Johansson kan komme igjen neste år, kanskje rundt St.Hans.

Ellers kan Eliassen fortelle om flere svensker som vil komme på besøk til RadioMG denne høsten. Første uke i september er Torkel Selin på plass, sammen med sin nye akkompagnatør Thomas Bergius. De skal delta på bl.a. Vaffelkafé og direkte sendt radiomøte.

Johan og Gunilla Sigvardsson skal til Helgeroa Bedehus, på Lunsjtreff i Misjonssenteret i Skien og på Sang- og radiokveld på bedehuset i Bø. De kommer midt i september. Første helgen i oktober kommer Cilla Hector til RadioMG. Hun blir bl.a. med på Vaffelkafé og en stor sangkveld i Drangedal.

15. oktober er det radiobasar med besøk av radio-og tv-pastor Ingvald André Kårbø fra P7. I november kommer Lennart Larsson og blir med på Sang-og radiokvelder og Vaffelkafé. Mikael Järlestrand kommer også i november og vil bli med på Evangelisk Festkveld.

Det er altså mye som skjer fremover, følg med og møt opp!