Her ser vi Arild Bordøy forklare litt om kamerabruk til Anders Langmyr og Steinar Eriksrød.

Etter en liten måned i 2022 har vi kommet godt i gang med radiovirksomheten etter høytidens litt spesielle sendinger. De samme programmene som gledet lytterne sist høst er på lufta også denne vinteren. På samme måte har høstens økonomiske utfordringer fortsatt i det nye året.

Årsregnskapet for 2021 viser drøyt kr. 50.000, i underskudd. Det er svært beklagelig, men samtidig ikke umulig å rette opp i det nye året. Til tross for stadig større utgifter har styret tro på at stadig flere lyttere vil bidra med gaver. På samme måte som 2019 gav oss et lite overskudd tror vi 2022 kan bli et godt år på all måter.

En ekstra utfordring, men også mulighet er TV-arbeidet, som vi så smått har startet opp i disse dager. Fra mars/april håper vi ukentlig å ha en liten halvtime på den nye TV12 Bedehuskanalen. Her skal vi både lage gode TV-stunder men også løfte fram vårt gode radiotilbud.

På starten av den nye året har vi endelig også funnet et rom på Osebakken som kan bli studio for arbeidet med TV. Det gjør oppstarten mye enklere. Vi har også kontakt med Arild Bordøy i Larvik, som vil hjelpe til med opplæring av fotografer og innredning av studio. Han har i årevis arbeidet som TV-fotograf.

Det nye TV-studioet ligger vegg i vegg med radiolokalene i gamle "Tekniker'n" på Osebakken i Porsgrunn.

Søndag 30. januar blir det innsamlingsfokus. Da vil vi vie "Go' søndag morgen" til vårt eget radioarbeidet. Dette blir årets første innsamling og er svært viktig for radioarbeidet denne vinteren. Selv om TV-arbeidet, med unntak av større husleie, ikke medfører de store kostnadene, så blir det ellers stadig større utgifter. Derfor er det med stor spenning og forventing vi ser frem til denne søndagen.