Torsdag 2. juni satte 25 radiolyttere og medarebeidere seg i bussen til LB-Tur med nesa mot Kristiansand. Sjåfør var som vanlig Jostein Gjærum og reiseleder var Ole-Andre Eliassen.

Det ble en flott dag, der første stopp var Ansgarskolen. Leder på bibelskolen Terje Vatne viste ført fram det flotte kapellet, som Kjell Nupen står bak. Deretter var det omvisning på området og lunsj. Mange gledet seg over den fine utsikten og det flotte skoleanlegget, som tilhører Misjonskirken Norge.

Så gikk ferden til sentrum av Sørlandets hovedstad. Her var det omvisning med orgelmusikk i Domkirken og vandring i byen.  I det fine  været var det flere som spanderte på seg en is eller to.

Sven Gunvaldsen viste rundt i Bedehuskanalens studioer på bryggekanten på Flekkerøy.

For mange var nok høydepunktet på turen likevel besøket på Flekkerøy, som regnes blant de stedene i landet med størst andel kristne. Turdeltagerne fikk være med på en liten omvisning på deler av øya med innlagt stopp i Bedehuskanalens studio på bryggekanten. Så var det samling i bedehuset der Aud Karin Ringvoll sto i spissen for en flokk som serverte kaffe og iskake, informerte om øya og delte både andakt og sang.

I bussen hjemover var det utlodning og god stemning i takknemlighet over en flott tur og en flott dag. 

Neste radio-tur går til Hamar 18. - 21. august.