RadioMG sin høstsesong startet i overgangen august-september. I tillegg til at sommerprogrammer ble byttet med dem vi kjenner fra vinter og vår har også uken vært fylt med arrangement og tur.

Randi Skjærum, Bjørn Steinbakken og Hedvik Hågan var fornøyde turdeltakere bl.a. på Hadeland Glassverk.

Uken startet med radiotur til Hadeland Glassverk og Kistefoss Museum. De 24 deltagerne fikk også besøk Hønefoss kirke, som etter brann av den gamle sto ferdig i 2017. Et strålende vær og gode opplevelser gjorde dette til en flott dag. Ny radiotur er enda ikke planlagt.

Arne Gjærum, Jostein Dalen og Ragnar Skaara likte seg på radiotur.

Allerede dagen derpå var det for første gang i historien Ti19, et radiomøte med en fast form og godt innhold. Denne kvelden hadde 29 personer tatt turen til Venstøp Bedehus i Skien. Solveig Tufte Johansen talte og Arild Bordøy sang. Ellers var det nattverd og kveldsmat. Neste Ti19 er på Venstøp tirsdag 27. sept. kl.19.00. 

Solveig Tufte Johansen talte på det alle første "Ti19".

Fredag 2. september var høstens første vaffelkafé. Denne gangen samlet ca. 40 lyttere seg i Norkirken i Porsgrunn. Her talte og sang Martha Irene Eriksrød og Hedvik Hågan. Også dette ble en flott samling, som satte punktum for en strålende oppstarts-uke for høsten og de mange arrangementene som RadioMG inviterer til. Neste samling er lunsjtreff fredag 23.september på Misjonssentret i Skien.

Søstrene Martha Irene og Hedvik sang på den første vaffelkaféen.