I dag skal vi ta for oss en oppskrift jeg fant på Mills.no, nemlig   

                                             GULROTRULLEKAKE 

Kaken:

4 egg

120 gram sukker

120 gram siktet hvetemel

¼ ts bakepulver

1 ts kanel

¼ ts malt ingefær

1 krm salt

1 dl finrevet gulrot

½ dl sukker til utrulling

½ dl melis til dryss

Varm opp stekovnen til ca. 210o. Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt inn hvetemel, bakepulver, kanel, ingefær og salt, og rør til du har en klumpfri røre. Rør inn finrevet gulrot tilslutt. Ha bakepapir på en stor langpanne, og fordel røren utover papiret. Stek bunnen i 5 - 7 minutter på midterste rille. Dryss et godt lag med sukker på toppen av den stekte bunnen og legg et nytt bakepapir over. Snu så kakebunnen opp ned, slik at det nye bakepapiret kommer underst. Fjern det gamle bakepapiret som ble brukt til steking og legg en stekeplate over kakebunnen. La bunnen ligge under platen til den er helt avkjølt. Dette for å hindre at bunnen sprekker når du skal rulle sammen kaken. Denne fremgangsmåten bidrar til at kaken setter seg og minsker sjansene for at den sprekker.

Ostekrem:

200 gram kremost. 

100 g margarin eller smør

2 ½ dl melis

2 ss vaniljesukker

Ostekrem: Pisk sammen kremost, fett, melis og vaniljesukker til du har en luftig og klumpfri ostekrem. Når kakebunnen er avkjølt, kan du fjerne stekeplaten som ligger over den. Smør på et lag med ostekrem over kaken, cirka ½ centimeter tykt. Rull kaken sammen fra kortsiden. Start forsiktig og fjern bakepapiret litt etter litt, etter hvert som du ruller kaken sakte sammen. Pakk rullekaken stramt inn i bakepapiret og sett den i kjøleskapet med skjøten ned i 30 minutter før servering. Dryss over melis før servering.

 

Til slutt skal du få med deg hilsenen fra Jesus. Den står i salme 37, og vers 4: «Ha din lyst og glede i Herren, så gir han deg alt ditt hjerte ber om»